Blog

Traprenovatie

21-01-2021

FOUW LIVING IN 2021

Fouw Living wenst iedereen een gelukkig nieuw jaar vol ontwikkeling en positiviteit. Het nieuwe jaar biedt immers nieuwe kansen en ruimte voor groei, en dit is iets waar Fouw Living volledig achter staat. Want ook in 2021 streeft Fouw Living voor optimale service en kwaliteit. Wij leveren namelijk ook dit jaar weer hoge kwaliteit traprenovatie en vloeren.
Daarnaast blijft ons assortiment groeien en bieden wij vele materialen aan zowel in trapbekleding als vloerrenovatie, hierbij kunt U denken aan laminaat, eiken hout, PVC of vinyl. Ieder van deze materialen bieden wij aan in een talloos aantal kleuren, hierdoor zal U altijd een kleur kunnen vinden die perfect bij U en Uw woning past.
Toch kan het kiezen van de juiste trap of vloer soms lastig zijn door het aantal keuzes dat Fouw Living biedt. Want stel U bent opzoek naar een vloer, dan helpen onze adviseurs U graag met het kiezen van welk materiaal het beste bij U past. Kiest U voor een echte eiken houten vloer of juist voor een laminaat vloer met een hout look. Beide materialen hebben ieder andere voordelen zo heeft eiken een unieke uitstraling terwijl laminaat onderhoudsvriendelijker is. Beide hebben een hout look maar er bevindt zich een wereld van verschil tussen deze materialen. Met deze lastige keuzes helpt ons team U graag, zodat U de perfecte trap of vloer die bij U past kan vinden.
Fouw Living helpt U dus ook graag in 2021 bij het vinden van een vloer en/of trap die aan al Uw wensen voldoet zodat U nog vele jaren kunt genieten van een prachtige aanwinst in Uw woning!

Traprenovatie

27-08-2020

OP REIS OF UW TRAP OPKNAPPEN?

Wat vind U belangrijker in het leven? Het genieten van vakantie of een mooie duurzame trap? Alleen u kan beslissen of u op vakantie gaat of uw huis gaat opknappen!
Het is zo dat de meeste mensen het grootste gedeelte van het jaar in hun huis spenderen en maar ongeveer twee keer per jaar op vakantie gaan. Waarom gaat de vakantie dan toch vaak voor? En waarom wordt het renoveren van de trap als laatste gedaan?
Als u werkt is het noodzakelijk om uw rust te nemen. De meeste mensen kiezen ervoor om een reis te boeken om tot rust te komen. U geeft dan veel geld uit om 1 tot 5 weken op vakantie te gaan, echter kunt u voor dat geld ook veel in huis laten doen. Voor een week wintersportvakantie heeft u al bijna een complete trapbekleding, gaat u met een volledig gezin dan kunt u zelfs twee trappen laten renoveren.
Als u ’s avonds na werk thuiskomt, thuis werkt of bijvoorbeeld veel thuis bent door een pensioen, dan is het wenselijk dat het huis mooi en netjes is. Een rustige omgeving helpt namelijk ook om na een lange werkdag te ontspannen zodat u er de volgende dag weer fris tegen aan kunt gaan.
Het opknappen van de trap creëert naast een rustige omgeving ook een financieel voordeel op langer termijn. Het is op dit moment een feit dat mooi afgewerkte huizen gelijk verkopen en huizen die opgeknapt moeten worden minder snel. Het lenen van extra geld is niet altijd gemakkelijk en daarnaast hebben vele kopers niet het geld of de tijd om een huis verder op te knappen of te verbouwen. Met de lage rente verkopen huizen zo snel dat er momenteel een te kort aan aantrekkelijke huizen is. Wanneer u uw huis opknapt door te kiezen voor een traprenovatie in plaats van een vakantie wordt uw huis dus niet alleen aantrekkelijker voor uzelf maar ook voor mogelijke toekomstige kopers.
Denk daarom goed na over het opknappen van uw trap of een vakantie. Genieten is belangrijk, maar denk ook aan uw toekomst.

Traprenovatie

27-08-2020

LIEFDE VOOR UW TRAP

Valentijnsdag staat voor de deur, en wij zijn gek op trappen! Maar waarom is liefde voor uw trap belangrijk?
Uw trap in een nieuw jasje steken wordt altijd als laatste gedaan, het is vrijwel altijd te duur. Hoe komt het dat er veel geld uitgegeven wordt aan keukens, badkamers en meubels, maar niet aan de trap?  De trap gebruik u veel en is het eerste wat u ziet bij binnenkomst. Heeft u een trap in de woonkamer? Dan is het misschien wel uw grootste meubelstuk in huis. Daarnaast is het uiterst belangrijk dat de trap veilig is, om ongelukken te voorkomen.
Het materiaal (Laminaat, CPL, HPL, Hout, PVC, etc) dat voor de trapbekleding gebruikt wordt is duur om te produceren, maar u krijgt er kwaliteit voor terug. Er ontstaat een product dat lang mee gaat (20-40 jaar), goede garantievoorwaarden heeft, makkelijk in onderhoud is, makkelijk schoon te maken is en nog belangrijker het zorgt voor een mooie afwerking. Een afwerking die passend is bij uw interieur en vloer.
Trapbekleding is zeer specialistisch werk en er moet vrijwel altijd een vakman aan te pas komen, om ervoor te zorgen dat de trap mooi afgewerkt wordt.
Als u het zo bekijkt is trapbekleding met harde materialen helemaal niet duur; het is een duurzaam product welke lang meegaat. Nog belangrijker: het zorgt voor een heel mooi design in uw huis. Als u uzelf, uw partner of kind lief hebt, heb ook liefde voor uw trap en wacht niet langer om de trap opnieuw te laten bekleden.
  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk

Fouw Living heropent de showroom

Fouw Living heropent de deuren van de showroom op woensdag 3 maart.
Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het rivm, daarom ontvangen wij enkel klanten op afspraak. Voor het maken van een afspraak vragen wij U om een van de tijdblokken te reserveren. Ook verzoeken wij U om met maximaal twee personen langs te komen. Daarnaast zullen wij U na het maken van een afspraak een vragenformulier per mail toesturen ter voorbereiding.
Alvast bedankt en hopelijk zien wij U snel!