Bij Fouw Living kunt u terecht als u opzoek bent naar een PVC vloer?

Blog

Traprenovatie

02-04-2021

PASEN MET FOUW LIVING

De donkere wintermaanden zijn voorbij en dat betekent dat Pasen weer voor de stoep staat.
Pasen is voor velen een mooi familie moment. Met het gehele gezin aan tafel tijdens het paasontbijt en met zijn allen paaseitjes zoeken. Vooral voor de kinderen is het zoeken van de eieren een spektakel, zij rennen vol energie door het huis om paaseitjes te zoeken, op zo'n moment is het uitkijken dat er niemand uitglijd.
Wilt U een vloer waar Uw kinderen veilig overheen kunnen rennen om bijvoorbeeld paaseitjes te zoeken. Dan bent U bij het juiste adres! Fouw Living biedt namelijk ook vloeren en trappen aan die net voor de extra veiligheid in huis zorgen. Zo kunnen wij U bepaalde laminaat types aanraden omdat deze een stroeve toplaag hebben. Ook is het mogelijk om voor een safety profiel te kiezen op de trap. Een safety profiel is een ingefreesde strip die ervoor zorgt dat U beter het einde van de trede kan voelen en zien, ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat ze bij elke trap passen. Ook kan Fouw Living Uw open trap dichtmaken wanneer U de trap bij ons laat bekleden, vele mensen kiezen hiervoor wanneer zij kleine kinderen hebben in verband met de veiligheid.
Daarnaast is een mooie trap of vloer ook een goed gespreksonderwerp tijdens het paasontbijt, want wat is nou mooier dan kunnen pronken met de perfecte trap en/of vloer als aanwinst voor Uw huis. Een vloer is namelijk enorm bepalend voor de sfeer in huis, het is de basis van Uw interieur waar deze een grote deel van uitmaakt. Daarnaast is een trap vaak het grootste meubel in huis en is het in vele gevallen het eerste wat U na het openen van de voordeur ziet. Dus kies voor een nieuwe trap en/of vloer, zodat U met Pasen kunt genieten van een nieuwe sfeer in huis. Zo kan U met een frisse start het voorjaar tegemoet.
Team Fouw Living wenst U een fijne Pasen!
Wilt u stijlvolle en sterke trapbekleding? Kom dan lang bij Fouw Living voor de beste traprenovaties.

Traprenovatie

17-03-2021

WELKOM DE LENTE MET DE TIPS VAN FOUW LIVING

De lente komt eraan, dit betekent dat het tijd is om de bloemetjes buiten te zetten!
Voor veel mensen is de start van de lente namelijk het ideale moment om het huis op te knappen en Fouw Living helpt U hier graag bij! Veel mensen denken bij de lente aan licht. Daarom heeft Fouw Living een tip voor het creëren van de illusie van licht en ruimte. Kies voor lichtere kleuren in Uw huis, dit is vooral belangrijk bij grotere meubels die veel ruimte in beslag nemen. Daarnaast kunt U bij veel lichte meubels door het gebruik van enkele donkerdere tinten een echte eyecatcher creëren. Omdat de trap eigenlijk het grootste meubel in Uw huis is, kunt U deze tip ook voor Uw trap gebruiken. Bij een trap met lichtere hout of beton tinten wordt de illusie van licht gecreëerd. Echter kunt U er natuurlijk ook voor kiezen om juist de trap de eyecatcher van Uw huis te maken, dan adviseren wij U om juist een donkerdere of unieke kleur te kiezen, zoals onze koper of blauwstaal.
Bij de start van de lente hoort de grote voorjaarsschoonmaak en een deel van deze schoonmaak is natuurlijk ook Uw trap, maar hoe maakt U Uw trap nou het beste schoon? Dit verschilt per trap, elk materiaal heeft immers andere middelen nodig. Hout, laminaat, PVC en vinyl moet U schoon maken met een plumeau/swiffer duster, droge microvezel doek. U kunt met een zacht mondstuk de trap stofzuigen. Voor vinyl en laminaat zijn er speciale laminaat en pvc reinigers en voor hout bestaan er speciale vloerzepen.
Let echter wel op dat om een mooi klachtenvrij product te behouden, het zeer belangrijk is om de juiste middelen te gebruiken bij het vochtig schoonmaken. Verkeerde middelen kunnen namelijk juist schades veroorzaken.
Wanneer U kiest voor een Quickstep merk, adviseren wij U gebruik te maken van een Quickstep reiniger of een ander professioneel merk dat door Fouw Living geadviseerd wordt. Wanneer U deze instructies volgt zal Uw trap voor een hele lange tijd in top kwaliteit blijven.
Fouw Living wenst U met behulp van onze tips een goede start van een prachtige lente!
De vloeren showroom van Fouw Living

Traprenovatie

21-01-2021

FOUW LIVING IN 2021

Fouw Living wenst iedereen een gelukkig nieuw jaar vol ontwikkeling en positiviteit. Het nieuwe jaar biedt immers nieuwe kansen en ruimte voor groei, en dit is iets waar Fouw Living volledig achter staat. Want ook in 2021 streeft Fouw Living voor optimale service en kwaliteit. Wij leveren namelijk ook dit jaar weer hoge kwaliteit traprenovatie en vloeren.
Daarnaast blijft ons assortiment groeien en bieden wij vele materialen aan zowel in trapbekleding als vloerrenovatie, hierbij kunt U denken aan laminaat, eiken hout, PVC of vinyl. Ieder van deze materialen bieden wij aan in een talloos aantal kleuren, hierdoor zal U altijd een kleur kunnen vinden die perfect bij U en Uw woning past.
Toch kan het kiezen van de juiste trap of vloer soms lastig zijn door het aantal keuzes dat Fouw Living biedt. Want stel U bent opzoek naar een vloer, dan helpen onze adviseurs U graag met het kiezen van welk materiaal het beste bij U past. Kiest U voor een echte eiken houten vloer of juist voor een laminaat vloer met een hout look. Beide materialen hebben ieder andere voordelen zo heeft eiken een unieke uitstraling terwijl laminaat onderhoudsvriendelijker is. Beide hebben een hout look maar er bevindt zich een wereld van verschil tussen deze materialen. Met deze lastige keuzes helpt ons team U graag, zodat U de perfecte trap of vloer die bij U past kan vinden.
Fouw Living helpt U dus ook graag in 2021 bij het vinden van een vloer en/of trap die aan al Uw wensen voldoet zodat U nog vele jaren kunt genieten van een prachtige aanwinst in Uw woning!
Wilt u graag uw trapbekleding veranderen? Kom dan langs bij Fouw Living, wij zijn gespecialiseerd in verschillende traprenovaties.

Traprenovatie

27-08-2020

OP REIS OF UW TRAP OPKNAPPEN?

Wat vind U belangrijker in het leven? Het genieten van vakantie of een mooie duurzame trap? Alleen u kan beslissen of u op vakantie gaat of uw huis gaat opknappen!
Het is zo dat de meeste mensen het grootste gedeelte van het jaar in hun huis spenderen en maar ongeveer twee keer per jaar op vakantie gaan. Waarom gaat de vakantie dan toch vaak voor? En waarom wordt het renoveren van de trap als laatste gedaan?
Als u werkt is het noodzakelijk om uw rust te nemen. De meeste mensen kiezen ervoor om een reis te boeken om tot rust te komen. U geeft dan veel geld uit om 1 tot 5 weken op vakantie te gaan, echter kunt u voor dat geld ook veel in huis laten doen. Voor een week wintersportvakantie heeft u al bijna een complete trapbekleding, gaat u met een volledig gezin dan kunt u zelfs twee trappen laten renoveren.
Als u ’s avonds na werk thuiskomt, thuis werkt of bijvoorbeeld veel thuis bent door een pensioen, dan is het wenselijk dat het huis mooi en netjes is. Een rustige omgeving helpt namelijk ook om na een lange werkdag te ontspannen zodat u er de volgende dag weer fris tegen aan kunt gaan.
Het opknappen van de trap creëert naast een rustige omgeving ook een financieel voordeel op langer termijn. Het is op dit moment een feit dat mooi afgewerkte huizen gelijk verkopen en huizen die opgeknapt moeten worden minder snel. Het lenen van extra geld is niet altijd gemakkelijk en daarnaast hebben vele kopers niet het geld of de tijd om een huis verder op te knappen of te verbouwen. Met de lage rente verkopen huizen zo snel dat er momenteel een te kort aan aantrekkelijke huizen is. Wanneer u uw huis opknapt door te kiezen voor een traprenovatie in plaats van een vakantie wordt uw huis dus niet alleen aantrekkelijker voor uzelf maar ook voor mogelijke toekomstige kopers.
Denk daarom goed na over het opknappen van uw trap of een vakantie. Genieten is belangrijk, maar denk ook aan uw toekomst.
Is uw trap aan vervanging toe? Laat dan uw trap renoveren met de mooiste trap treden van Fouw Living.

Traprenovatie

27-08-2020

LIEFDE VOOR UW TRAP

Valentijnsdag staat voor de deur, en wij zijn gek op trappen! Maar waarom is liefde voor uw trap belangrijk?
Uw trap in een nieuw jasje steken wordt altijd als laatste gedaan, het is vrijwel altijd te duur. Hoe komt het dat er veel geld uitgegeven wordt aan keukens, badkamers en meubels, maar niet aan de trap?  De trap gebruik u veel en is het eerste wat u ziet bij binnenkomst. Heeft u een trap in de woonkamer? Dan is het misschien wel uw grootste meubelstuk in huis. Daarnaast is het uiterst belangrijk dat de trap veilig is, om ongelukken te voorkomen.
Het materiaal (Laminaat, CPL, HPL, Hout, PVC, etc) dat voor de trapbekleding gebruikt wordt is duur om te produceren, maar u krijgt er kwaliteit voor terug. Er ontstaat een product dat lang mee gaat (20-40 jaar), goede garantievoorwaarden heeft, makkelijk in onderhoud is, makkelijk schoon te maken is en nog belangrijker het zorgt voor een mooie afwerking. Een afwerking die passend is bij uw interieur en vloer.
Trapbekleding is zeer specialistisch werk en er moet vrijwel altijd een vakman aan te pas komen, om ervoor te zorgen dat de trap mooi afgewerkt wordt.
Als u het zo bekijkt is trapbekleding met harde materialen helemaal niet duur; het is een duurzaam product welke lang meegaat. Nog belangrijker: het zorgt voor een heel mooi design in uw huis. Als u uzelf, uw partner of kind lief hebt, heb ook liefde voor uw trap en wacht niet langer om de trap opnieuw te laten bekleden.
  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk

Fouw Living

De deuren van onze showroom gaan weer volledig open, U kunt nu ook zonder afspraak bij ons langskomen!
Wij doen er alles aan om het winkelen veilig te houden, door de winkels schoon te houden en ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen in de winkel zijn. Daarom zouden wij het toch enorm op prijs stellen als U van tevoren een afspraak maakt.
Alvast bedankt en hopelijk zien wij U snel!

Maak een afspraak