Bij Fouw Living kunt u terecht als u opzoek bent naar een PVC vloer?

Vloeren

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk

Type vloer

De eerste stap bij het zoeken naar een nieuwe vloer is om de perfecte vloer te vinden die helemaal aansluit op uw wensen. Wij bieden door heel Nederland de beste eiken vloeren, laminaat vloeren of PVC vloeren van het merk Quick-Step. Op de prachtige vloeren zit een garantie van 2 tot wel 25 jaar.

Ontdek de perfecte vloer voor U in onze showroom

Plan hier Uw afspraak om bij ons in de showroom langs te komen.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen over vloeren

Welke materialen gebruikt Fouw Living voor de vloeren?

Fouw Living plaatst enkel klik/rigid vloeren in verschillende materialen; Laminaat, PVC en Eiken. Omdat Fouw Living Royal Dealer is van Quick Step bieden wij voornamelijk vloeren aan van dit merk.

Is mijn vloer geschikt voor vloerverwarming / vloerkoeling?

De laminaat, pvc en eiken vloeren die Fouw Living aanbied zijn te combineren met vloerverwarming met een lage temperatuur. Dit geldt voor vloerverwarmingen waarvan de verwarmingselementen- warm water of elektrisch- ingegoten zijn in de vloer. De maximale toegelaten warmteweerstand (R-waarde) van laminaat, pvc of eiken is 0.15 m² k/w.
Vloerkoeling is op hetzelfde principe gebaseerd als vloerverwarming, maar gebruikt koud water in plaats van warm water. Daarom is het belangrijk om over een geavanceerd bedienings- en beveiligingssysteem te beschikken om interne condensatie bij het gebruik van vloerkoeling te voorkomen. Dit voorkomt waterschade aan je vloer.

Voor vloerkoeling wordt een warmteweerstand van minder dan of gelijk aan 0,09 m² K/W aanbevolen. Dit betekent dat in sommige gevallen een minimaal capaciteitsverlies onvermijdelijk is.

Kan mijn bestaande vloer blijven liggen of moet deze eruit gehaald worden?

Waar moet ik beginnen met het plaatsen van de vloer?

Ons advies is om in de linker hoek van de langste muur te beginnen. De planken worden altijd van licht punt tot licht punt geplaatst.

Is mijn vloer identiek verkrijgbaar met de trapbekleding?

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk

Fouw Living

De deuren van onze showroom gaan weer volledig open, U kunt nu ook zonder afspraak bij ons langskomen!
Wij doen er alles aan om het winkelen veilig te houden, door de winkels schoon te houden en ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen in de winkel zijn. Daarom zouden wij het toch enorm op prijs stellen als U van tevoren een afspraak maakt.
Alvast bedankt en hopelijk zien wij U snel!

Maak een afspraak