WAT HEEFT TRAPRENOVATIE GEMEEN MET PRINSJESDAG?

Traprenovatie

WAT HEEFT TRAPRENOVATIE GEMEEN MET PRINSJESDAG?

De Gouden Koets en traprenovatie is allebei ambachtelijk werk! Uiteraard niet op hetzelfde niveau maar bij een traprenovatie komt er meer bij kijken dan men vaak denkt.
De monteurs die traprenovatie met overzettreden in het HPL, CPL, DLP, PVC, Vinyl en Eiken plaatsen moeten uiterst vakkundig en precies met hun handen werken. Het gaat vooral om de treden heel goed in te meten en precies te zagen, wanneer dat goed lukt is dat al het halve werk. Daarna moet het materiaal verlijmd worden en met kit worden afgewerkt. Bij elke optie die erbij komt gaat de moeilijkheidsgraad omhoog, denk aan wangbekleding, het rondom bekleden van een open trap, led verlichting ezv.
Wilt U een hele mooie afgewerkte trap; ga dan op zoek naar een zeer ervaren bedrijf met ervaren monteurs, met goede garantie voorwaarden en bezoek een showroom om de afwerking van de trappen te bekijken. Iedere trap verschilt namelijk zowel van kwaliteit als uiterlijk, het is daarom belangrijk om uw trap te kiezen bij een ambachtelijk erkend bedrijf. What you see is what you get!
Wilt u ook een stukje ambachtelijk werk in uw huis, sla dan uw slag op Prinsjesdag.
33

Gerelateerde berichten

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk

Showroom gesloten

I.v.m de lockdown heeft Fouw Living helaas de deuren van de showroom moeten sluiten, het is dus helaas niet meer mogelijk om op locatie te komen om alle mogelijkheden wat betreft de traprenovatie en vloerrenovatie te bekijken.

Echter is er nog wel de mogelijkheid voor een verkoopadviseur aan huis, de adviseur zal een kleine selectie van ons assortiment meenemen en kan al Uw vragen beantwoorden zodat Fouw Living U toch kunt helpen met het kiezen van een nieuwe vloer en/of trapbekleding. Om een afspraak te maken met onze verkoopadviseur, vragen wij U telefonisch contact op te nemen via 0787370121.

Ook is Fouw Living uiteraard zowel via de mail als telefonisch bereikbaar om al Uw vragen te beantwoorden, op de volgende momenten:

Dinsdag – Vrijdag:  9:00 t/m 16:00.

Om het wachten iets makkelijker te maken biedt Fouw Living iets in het vooruitzicht, namelijk een korting van 10% op aankopen hoger dan €1999,-. Deze korting zal geldig zijn nadat Fouw Living de showroom weer kan openen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Team Fouw Living