PVC

Vloeren

De voordelen van
Fouw Living

Een eigen productie / unieke producten
Grootste assortiment van Nederland
Grootste showroom van Nederland
Vrijblijvend deskundig advies
Plaatsen in één dag

PVC vloeren

Bij een PVC vloer moet u denken aan een geluiddempende en waterafstotende vloer die fijn aanvoelt tijdens het lopen. Ook is PVC een goede combinatie met mogelijke vloerverwarming. Naast de praktische voordelen van een PVC vloer, kan je met het uiterlijk een echt thuisgevoel creëren.

PVC vloeren

Ben je opzoek naar een nieuwe vloer die warm aan je voeten voelt? Dan is PVC hiervoor enorm geschikt. Je kunt kiezen uit een verlijmde variant of voor een rigid variant. De kwaliteit van een PVC vloer is geschikt voor woon en projectmatig gebruik. De vloeren zijn eenvoudig in onderhoud en blijven lang mooi. Daarnaast is een PVC vloer ook nog eens waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming / vloerkoeling en het heeft een akoestische demping.

Fouw Living is Royal dealer van Quick Step en heeft Master installers in dienst voor een langere garantie periode. Tevens is de volledige PVC collectie in onze showroom aanwezig dus kom gerust een kijkje nemen.
Informatie aanvragen

Opzoek naar een ruim assortiment vloeren?

Informatie aanvragen

Ben je opzoek naar een geluiddempende, slijtvaste en gemakkelijk in onderhoud zijnde vloer, dan is PVC een goede keuze. PVC komt in vele dessins en kleuren, zie hieronder een paar van de opties die Fouw Living aanbiedt. Voor meer opties nodigen wij je graag uit om een keer onze showroom te bezoeken of een verkoopadviseur aan huis te laten komen.

Ontdek de perfecte vloer voor jou in onze showroom

Plan hier je afspraak om bij ons in de showroom langs te komen.
Afspraak maken

Veelgestelde vragen over PVC vloeren

Copyright © 2021 | Fouwliving.nl | All rights reserved | Ontwerp & realisatie door: Dunico websites & reclame
Afspraak maken
menuarrow-right