Bij Fouw Living kunt u terecht als u opzoek bent naar een PVC vloer?

LAMINAAT

Vloeren

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn al jarenlang de meest populaire en meest verkochte vloeren. De uitstraling en kwaliteit is niet meer te onderscheiden van echte eikenhoutenvloeren en ze kunnen zeer goed tegen vocht. De laminaat vloeren zijn in veel verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar. Met de ruime keuze aan laminaatvloerontwerpen kunt u dus echt een bijzondere woning creëren.

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn jarenlang de meest populaire en meest verkochte vloeren. Op dit moment zijn er laminaat vloeren die heel goed tegen vocht kunnen en die qua uitstraling, kwaliteit en feeling niet meer te onderscheiden zijn met echte eikenhouten vloeren. Tevens zijn laminaat vloeren zeer aantrekkelijk in prijs en zijn ze in veel verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar. In het laminaat kunt u kiezen uit vloeren met of zonder V groef en met of zonder voelbaar houtstructuur. Fouw Living is Royal dealer van Quick Step en heeft Master installers in dienst voor een langere garantie periode. Tevens is de volledige laminaat collectie in onze showroom aanwezig dus kom gerust een kijkje nemen.

informatie aanvragen

Opzoek naar een ruim assortiment vloeren?

Bent u op zoek naar een duurzame en onderhoudsvrije vloer, dan is laminaat een goede keuze. Laminaat komt in vele stijlen en kleuren, zie hieronder een paar van de opties die Fouw Living aanbiedt. Voor meer opties nodigen wij u graag uit om een keer onze showroom te bezoeken of een verkoopadviseur aan huis te laten komen.

Ontdek de perfecte vloer voor U in onze showroom

Plan hier Uw afspraak om bij ons in de showroom langs te komen.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen over laminaat vloeren

Wat zijn de voordelen van een laminaat vloer?

Kan laminaat gecombineerd worden met vloerverwarming/vloerkoeling?

Hoe wordt een laminaat vloer geplaatst?

Kan een laminaat vloer in alle ruimtes geplaatst worden?

Hoe moet ik mijn laminaat vloer schoonmaken?

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk

Fouw Living

De deuren van onze showroom gaan weer volledig open, U kunt nu ook zonder afspraak bij ons langskomen!
Wij doen er alles aan om het winkelen veilig te houden, door de winkels schoon te houden en ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen in de winkel zijn. Daarom zouden wij het toch enorm op prijs stellen als U van tevoren een afspraak maakt.
Alvast bedankt en hopelijk zien wij U snel!

Maak een afspraak