LAMINAAT

Vloeren

De voordelen van
Fouw Living

Een eigen productie / unieke producten
Grootste assortiment van Nederland
Grootste showroom van Nederland
Vrijblijvend deskundig advies
Plaatsen in één dag

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn al jarenlang de meest populaire en meest verkochte vloeren. De uitstraling en kwaliteit is niet meer te onderscheiden van echte eikenhoutenvloeren en ze kunnen zeer goed tegen vocht. De laminaat vloeren zijn in veel verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar. Met de ruime keuze aan laminaatvloerontwerpen kan je dus echt een bijzondere woning creëren.

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn jarenlang de meest populaire en meest verkochte vloeren. Op dit moment zijn er laminaat vloeren die heel goed tegen vocht kunnen en die qua uitstraling, kwaliteit en feeling niet meer te onderscheiden zijn met echte eikenhouten vloeren. Tevens zijn laminaat vloeren zeer aantrekkelijk in prijs en zijn ze in veel verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar. In het laminaat kunt u kiezen uit vloeren met of zonder V groef en met of zonder voelbaar houtstructuur. Fouw Living is Royal dealer van Quick Step en heeft Master installers in dienst voor een langere garantie periode. Tevens is de volledige laminaat collectie in onze showroom aanwezig dus kom gerust een kijkje nemen.
Informatie aanvragen

Opzoek naar een ruim assortiment vloeren?

Informatie aanvragen

Ben je op zoek naar een duurzame en onderhoudsvrije vloer, dan is laminaat een goede keuze. Laminaat komt in vele stijlen en kleuren, zie hieronder een paar van de opties die Fouw Living aanbiedt. Voor meer opties nodigen wij je graag uit om een keer onze showroom te bezoeken of een verkoopadviseur aan huis te laten komen.

Ontdek de perfecte vloer voor jou in onze showroom

Plan hier je afspraak om bij ons in de showroom langs te komen.
Afspraak maken

Veelgestelde vragen over laminaat vloeren

Copyright © 2021 | Fouwliving.nl | All rights reserved | Ontwerp & realisatie door: Dunico websites & reclame
Afspraak maken
menuarrow-right