EIKEN HOUTEN

Vloeren

De voordelen van
Fouw Living

Een eigen productie / unieke producten
Grootste assortiment van Nederland
Grootste showroom van Nederland
Vrijblijvend deskundig advies
Plaatsen in één dag

Eiken vloeren

Een houten vloer kan iedere ruimte een warme en luxe uitstraling geven. Het is een zeer duurzaam product en leeft in uw woning of kantoor. In ons assortiment hebben we verschillende decors en uitvoeringen. Er is voor elk budget en interieur een geschikte houtenvloer. Omdat eikenhout een natuur product is, is geen enkele plank hetzelfde; iedere plank is uniek.

Eiken vloeren

Ben je op zoek naar een warm en authentiek interieur? Niets overtreft de natuurlijke charme van echt hout. Het geeft je woning een luxe uitstraling. Eikenhout is een natuurproduct dus geen enkele plank is hetzelfde waardoor je vloer een unieke eyecatcher wordt. Het is een zeer duurzaam product en leeft in uw woning of kantoor. In ons assortiment hebben we verschillende decors en uitvoeringen. Er is voor elk budget en interieur een geschikte houtenvloer.
Informatie aanvragen

Opzoek naar een ruim assortiment vloeren?

Informatie aanvragen

Ben je op zoek naar een warm en authentiek interieur? Niets overtreft de natuurlijke charme van echt hout, zie hieronder een paar van de opties die Fouw Living aanbiedt. Voor meer opties nodigen wij je graag uit om een keer onze showroom te bezoeken of een verkoopadviseur aan huis te laten komen.

Ontdek de perfecte vloer voor jou in onze showroom

Plan hier je afspraak om bij ons in de showroom langs te komen.
Afspraak maken

Veelgestelde vragen over eiken vloeren

Copyright © 2021 | Fouwliving.nl | All rights reserved | Ontwerp & realisatie door: Dunico websites & reclame
Afspraak maken
menuarrow-right