Bij Fouw Living kunt u terecht als u opzoek bent naar een PVC vloer?

EIKEN HOUTEN Vloeren

Eiken vloeren

Een houten vloer kan iedere ruimte een warme en luxe uitstraling geven. Het is een zeer duurzaam product en leeft in uw woning of kantoor. In ons assortiment hebben we verschillende decors en uitvoeringen. Er is voor elk budget en interieur een geschikte houtenvloer. Omdat eikenhout een natuur product is, is geen enkele plank hetzelfde; iedere plank is uniek.

Opzoek naar een ruim assortiment vloeren?

Bent u op zoek naar een warm en authentiek interieur? Niets overtreft de natuurlijke charme van echt hout, zie hieronder een paar van de opties die Fouw Living aanbiedt. Voor meer opties nodigen wij u graag uit om een keer onze showroom te bezoeken of een verkoopadviseur aan huis te laten komen.

Ontdek de perfecte vloer voor U in onze showroom

Plan hier Uw afspraak om bij ons in de showroom langs te komen.

Afspraak maken
Wilt u graag een nieuwe vloer? Kom dan langs in onze vloeren showroom, wij bieden een groot aanbod aan vloer bekleding

Veelgestelde vragen over eiken vloeren

Wat zijn de voordelen van een eiken vloer?

Een eiken vloer is eigentijds en veelzijdig in Uw interieur. Omdat eiken helemaal zelf samen te stellen is, is het te combineren met elk interieur, denk aan klassiek, landelijk, modern, industrieel ezv. Een eiken vloer zorgt gelijk voor karakter en warmte in Uw huis. Het voelt ook erg warm aan bij het lopen met sokken of op blote voeten.

Kan mijn eiken vloer gecombineerd worden met vloerverwarming / vloerkoeling?

Indien men voor het juiste hout en legmethode kiest is dit mogelijk! Hierin kunnen we U een goed advies geven en goed adviseren over waar men verder aan moet denken zoals onderhoud, rendement ezv. Er ontstaat vaak een verkeerd beeld over de doorlating van de warmte; echter is het hout in zichzelf een bron die warmte goed vasthoudt en juist voor een aangename woonomgeving zorgt.

Welke mogelijkheden zijn er met een eiken vloer?

Eiken vloeren zijn te verkrijgen als een kant en klaar product, dan koopt U een bepaalde maatvoering, kleurolie, behandeling ezv. Dit bieden wij aan in het Quickstep merk dat ook speciale behandelingen heeft waardoor de vloer zeer onderhoudsvriendelijk is. Het is bij Fouw Living ook mogelijk om een vloer geheel samen te stellen, dan kunt U de breedte van de plank kiezen, de hoeveelheid noesten, de kleurolie en of het geschuurd, getrommeld of op een andere manieren verouderd wordt. De mogelijkheden zijn met hout oneindig.

Kan een eiken vloer in alle ruimtes gelegd worden?

Een eiken vloer kan overal gelegd worden behalve in natte ruimtes. Door de verschillende behandelingen en het onderhoud hoeft U ook niet bang te zijn om deze in de keuken te plaatsen.
De vloer gaat pas leven en mooi worden wanneer deze gebruikt wordt en zijn ware karakter krijgt.

Waarom is het belangrijk om de vloer op de juiste manier schoon te maken en te onderhouden?

Omdat het een natuurproduct is met verschillende behandelingen is het uiterst belangrijk om de vloer met de juiste middelen schoon te maken en te onderhouden.
Een houten vloer kan makkelijk 40 jaar mee en om ervoor te zorgen dat de vloer zo lang mogelijk mooi en fraai blijft is goede schoonmaak en onderhoud belangrijk.
Let er wel op dat niet elke eiken vloer dezelfde schoonmaak en onderhoud nodig heeft, Fouw Living heeft gespecificeerde kennis en adviseert U graag hierin.

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk