Vinyl

Traprenovatie

De voordelen van
Fouw Living

Een eigen productie / unieke producten
Grootste assortiment van Nederland
Grootste showroom van Nederland
Vrijblijvend deskundig advies
Plaatsen in één dag

Vinyl trapbekleding

Vinyl is een zeer duurzaam, slijt en kleur vast product en kan op elke trap geplaatst worden. Wist u dat vinyl één van de meest geluiddempende materialen is voor de trapbekleding en dat het behoort tot een van de groenste trapbekledingsopties? Daarnaast voelt het warm en aangenaam aan. Maar het mooiste van het vinyl is dat het een zeer stroeve toplaag heeft en dat wij 50 tinten grijze beton/cement/lino kleuren kunnen leveren voor een industriële look.

Vinyl traprenovatie

Vinyl behoort tot de groenste trapbekleding die op dit moment op de markt is. Het is een zeer duurzaam, slijt en kleur vast product. Fouw Living heeft een overzettrede ontworpen met projectmatige Vinyl als toplaag zodat dit op elke trap geplaatst kan worden (waar lijmresten aanwezig zijn, of zware beschadigingen te zien zijn).

Wist u dat vinyl één van de meest geluiddempende materialen is voor de trapbekleding? En dat het warm en aangenaam aanvoelt? Maar het mooiste van het vinyl is dat het een zeer stroeve toplaag heeft en dat wij 50 tinten grijze beton/cement/lino kleuren kunnen leveren voor een industriële look. Zo zit er altijd de perfecte stijl voor uw woning tussen.
Informatie aanvragen

Opzoek naar een ruim assortiment trapbekleding?

Informatie aanvragen

Ben je op zoek naar een geluiddempende trap met een fijn loopgevoel, in wel 50 verschillende kleuren dan is Vinyl een goede keuze. Zie hieronder een paar van de opties die Fouw Living aanbiedt. Voor meer opties nodigen wij je graag uit om een keer onze showroom te bezoeken of een verkoopadviseur aan huis te laten komen.

Ontdek de perfecte trapbekleding voor jou in onze showroom

Plan hier je afspraak om bij ons in de showroom langs te komen.
Afspraak maken

Veelgestelde vragen over Vinyl trapbekleding

Copyright © 2021 | Fouwliving.nl | All rights reserved | Ontwerp & realisatie door: Dunico websites & reclame
Afspraak maken
menuarrow-right