Bij Fouw Living kunt u terecht als u opzoek bent naar een PVC vloer?

Vinyl

Traprenovatie

Vinyl trapbekleding

Vinyl is een zeer duurzaam, slijt en kleur vast product en kan op elke trap geplaatst worden. Wist u dat vinyl één van de meest geluiddempende materialen is voor de trapbekleding en dat het behoort tot een van de groenste trapbekledingsopties? Daarnaast voelt het warm en aangenaam aan. Maar het mooiste van het vinyl is dat het een zeer stroeve toplaag heeft en dat wij 50 tinten grijze beton/cement/lino kleuren kunnen leveren voor een industriële look.

Vinyl traprenovatie

Vinyl behoort tot de groenste trapbekleding die op dit moment op de markt is. Het is een zeer duurzaam, slijt en kleur vast product. Fouw Living heeft een overzettrede ontworpen met projectmatige Vinyl als toplaag zodat dit op elke trap geplaatst kan worden (waar lijmresten aanwezig zijn, of zware beschadigingen te zien zijn).

Wist u dat vinyl één van de meest geluiddempende materialen is voor de trapbekleding? En dat het warm en aangenaam aanvoelt? Maar het mooiste van het vinyl is dat het een zeer stroeve toplaag heeft en dat wij 50 tinten grijze beton/cement/lino kleuren kunnen leveren voor een industriële look. Zo zit er altijd de perfecte stijl voor uw woning tussen.

Opzoek naar een ruim assortiment trapbekleding?

Bent u op zoek naar een geluiddempende trap met een fijn loopgevoel, in wel 50 verschillende kleuren dan is Vinyl een goede keuze. Zie hieronder een paar van de opties die Fouw Living aanbiedt. Voor meer opties nodigen wij u graag uit om een keer onze showroom te bezoeken of een verkoopadviseur aan huis te laten komen.

Ontdek de perfecte trapbekleding voor U in onze showroom

Plan hier Uw afspraak om bij ons in de showroom langs te komen.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen over Vinyl trapbekleding

Wat zijn de voordelen van vinyl?

Vinyl (projectmatig) is het meest geluiddempende materiaal. Het is een sterk, slijtvast, onderhoudsvriendelijk product en heeft een zeer hoge antislip laag in de toplaag verwerkt.
De keuze bij Fouw Living is heel groot vanwege het produceren van de traptreden in eigen beheer is. Er zitten uitzonderlijk veel betonachtige kleuren, zelfs een koper kleur, die allemaal veel verkocht worden.
Het is ook mogelijk om een overloop of een plateau in hetzelfde materiaal te kiezen.

Wordt het vinyl direct op de treden verlijmd?

Bij Fouw Living worden Vinyl overzettreden geproduceerd; het Vinyl wordt op een hdf drager verlijmd. Dit is een uniek proces dat in Zwijndrecht plaats vindt en waar zelfs een Europees registratie op zit (denk aan een patent). Omdat dit een product is dat we zelf maken, kunnen we uitzonderlijke verzoeken aannemen omdat we hele speciale maatvoeringen kunnen produceren. Dit product is in grootschalig hoeveelheid te moeilijk en te ingewikkeld om te produceren. Omdat er een overzettreden gemaakt wordt, worden de treden zonder aluminium profielen geplaatst. Tevens hoeft de treden niet helemaal glad of in goede staat te zijn.

Is vinyl geschikt voor huisdieren?

Dit is een van de meest geschikte producten voor huishoudens met huisdieren; het is namelijk een heel sterk en krasvast product; tevens kunnen de huisdieren niet goed uitglijden omdat de treden erg stroef zijn. De vinyl soort die we gebruiken is een projectmatig variant en heeft toplaag die te vergelijken is met een PVC (echter zonder UV laag).

Kan vinyl op een open trap geplaatst worden?

Een open trap kan zeker bekleed worden met Vinyl overzettreden; dit kan op verschillende manieren. Op het loopgedeelte of geheel rondom. Bij het rondom bekleden worden twee overzettreden gebruikt om een cassette te maken; dit voor een mooi geheel zonder uitstekende latjes of neus. Fouw Living is hier uniek in en de monteurs hebben jaren lange ervaring om de treden rondom mooi af te werken. Zie ook onze Pinterest voor een impressie.

Hoe kan ik mijn vinyl trap schoonmaken?

Dit kan met een plumeau / swiffer duster, droge microvezel doek, vochtig afdoen met een microvezel doek (met vinyl reiniger) en met het zachte mondstuk de trap stofzuigen.
Om een mooi klachtvrij product te behouden is het altijd belangrijk om de juiste middelen te gebruiken bij het vochtig schoonmaken.

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk

Fouw Living

De deuren van onze showroom gaan weer volledig open, U kunt nu ook zonder afspraak bij ons langskomen!
Wij doen er alles aan om het winkelen veilig te houden, door de winkels schoon te houden en ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen in de winkel zijn. Daarom zouden wij het toch enorm op prijs stellen als U van tevoren een afspraak maakt.
Alvast bedankt en hopelijk zien wij U snel!

Maak een afspraak