PVC

Traprenovatie

De voordelen van
Fouw Living

Een eigen productie / unieke producten
Grootste assortiment van Nederland
Grootste showroom van Nederland
Vrijblijvend deskundig advies
Plaatsen in één dag

PVC trapbekleding

Naast laminaat is PVC in Nederland zeer populair zowel bij de particulieren als bij bedrijven. Dankzij de nieuwste technieken zijn de mogelijkheden van een PVC bekleding eindeloos tevens is het PVC veilig, duurzaam, geluiddempend, slijtvast en bovendien erg makkelijk in onderhoud en schoonmaak.

PVC traprenovatie

PVC wordt vaak gebruikt als trapbekleding in een plak variant met aluminium profiel. Fouw Living heeft een overzettrede ontworpen met PVC als toplaag zodat dit op elke trap geplaatst kan worden (waar lijmresten aanwezig zijn, of zware beschadigingen te zien zijn); dit is een zeer uniek product en wordt naast aan onze klanten ook aan groothandels en concullegas geleverd.

PVC is veilig, duurzaam, geluiddempend, slijtvast en bovendien erg makkelijk in onderhoud en schoonmaak. Ook heeft Fouw Living een eindeloos en uniek PVC assortiment met variërende kleuren en dessins, waardoor er altijd de perfecte vloer voor jou bij zit.
Informatie aanvragen

Opzoek naar een ruim assortiment trapbekleding?

Informatie aanvragen

Ben je opzoek naar een geluiddempende, slijtvaste en gemakkelijk in onderhoud zijnde trapbekleding, dan is PVC een goede keuze. PVC komt in vele dessins en kleuren, zie hieronder een paar van de opties die Fouw Living aanbiedt. Voor meer opties nodigen wij je graag uit om een keer onze showroom te bezoeken of een verkoopadviseur aan huis te laten komen.

 

Ontdek de perfecte trapbekleding voor jou in onze showroom

Plan hier je afspraak om bij ons in de showroom langs te komen.
Afspraak maken

Veelgestelde vragen over Pvc trapbekleding

Copyright © 2021 | Fouwliving.nl | All rights reserved | Ontwerp & realisatie door: Dunico websites & reclame
Afspraak maken
menuarrow-right