PVC

Traprenovatie

PVC trapbekleding

Naast laminaat is PVC in Nederland zeer populair zowel bij de particulieren als bij bedrijven. Dankzij de nieuwste technieken zijn de mogelijkheden van een PVC bekleding eindeloos tevens is het PVC veilig, duurzaam, geluiddempend, slijtvast en bovendien erg makkelijk in onderhoud en schoonmaak.

PVC traprenovatie

PVC wordt vaak gebruikt als trapbekleding in een plak variant met aluminium profiel. Fouw Living heeft een overzettrede ontworpen met PVC als toplaag zodat dit op elke trap geplaatst kan worden (waar lijmresten aanwezig zijn, of zware beschadigingen te zien zijn); dit is een zeer uniek product en wordt naast aan onze klanten ook aan groothandels en concullegas geleverd.

PVC is veilig, duurzaam, geluiddempend, slijtvast en bovendien erg makkelijk in onderhoud en schoonmaak. Ook heeft Fouw Living een eindeloos en uniek PVC assortiment met variërende kleuren en dessins, waardoor er altijd de perfecte vloer voor u bij zit.

informatie aanvragen

Opzoek naar een ruim assortiment trapbekleding?

Bent u opzoek naar een geluiddempende, slijtvaste en gemakkelijk in onderhoud zijnde trapbekleding, dan is PVC een goede keuze. PVC komt in vele dessins en kleuren, zie hieronder een paar van de opties die Fouw Living aanbiedt. Voor meer opties nodigen wij u graag uit om een keer onze showroom te bezoeken of een verkoopadviseur aan huis te laten komen.

Ontdek de perfecte trapbekleding voor U in onze showroom

Plan hier Uw afspraak om bij ons in de showroom langs te komen.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen over PVC trapbekleding

Wat zijn de voordelen van PVC?

PVC is een sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk product. De keuze bij Fouw Living is enorm omdat het produceren van traptreden in eigen beheer is.
Omdat het een eigen product is, is het mogelijk om de meeste PVC merken op de treden te verwerken. Heeft U een PVC vloer en wilt een identieke trap, dan moet er eerst een test uitgevoerd worden en lukt dit dan kan het product gemaakt worden.

Wordt het PVC direct op de bestaande traptreden verlijmd?

Bij Fouw Living worden PVC overzettreden geproduceerd; het PVC wordt aan elkaar geheeld en op een hdf drager verlijmd. Dit is een zeer ingewikkeld en tijd berovend proces waar zelfs een Europees registratie op zit (denk aan een patent). Dit omdat het in grootschalig hoeveelheid te moeilijk en ingewikkeld is om te produceren. Omdat er een overzettreden gemaakt wordt, worden de treden zonder aluminium profielen geplaatst. Tevens hoeft de treden niet helemaal glad of in goede staat te zijn.

Is PVC geschikt voor huisdieren?

PVC is zeker geschikt voor huisdieren, echter moet men weten dat er op de PVC een UW laag zit en daardoor is het PVC gevoeliger voor krassen. Dit kan wel met speciale middelen opgeruwd worden.

Kan PVC op een open trap geplaatst worden?

Een open trap kan zeker bekleed worden met PVC overzettreden; dit kan op verschillende manieren. Op het loopgedeelte of geheel rondom. Bij het rondom bekleden worden twee overzettreden gebruikt om een cassette te maken; dit voor een mooi geheel zonder uitstekende latjes of neus. Fouw Living is hier uniek in en de monteurs hebben jaren lange ervaring om de treden rondom mooi af te werken. Zie ook onze Pinterest voor een impressie.

Hoe kan ik mijn PVC trap schoonmaken en onderhouden?

Dit kan met een plumeau / swiffer duster, droge microvezel doek, vochtig afdoen met een microvezel doek (met pvc reiniger) en met het zachte mondstuk de trap stofzuigen.
Om een mooi klachtvrij product te behouden is het uiterst belangrijk om de juiste middelen te gebruiken bij het vochtig schoonmaken. Kiest U voor een Quickstep merk dan moet een Quickstep reiniger gebruikt worden; dit ook voor de garantie. Zou er toch onverwachts iets mee gebeuren, dan bestaan er wat sterkere middelen om het PVC weer netjes te krijgen, maar dit is een uiterste oplossing.

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk

Fouw Living

De deuren van onze showroom gaan weer volledig open, U kunt nu ook zonder afspraak bij ons langskomen!
Wij doen er alles aan om het winkelen veilig te houden, door de winkels schoon te houden en ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen in de winkel zijn. Daarom zouden wij het toch enorm op prijs stellen als U van tevoren een afspraak maakt.
Alvast bedankt en hopelijk zien wij U snel!

Maak een afspraak