LAMINAAT Traprenovatie

Laminaat trapbekleding

Laminaat is één van de meest populaire en stijlvolle materialen voor trapbekleding. Het voordeel van laminaat is dat het veilig, duurzaam en bovendien makkelijk is qua schoonmaken en onderhouden. Deze factoren zorgen ervoor dat laminaat een zeer geliefd product is. Fouw Living heeft een groot en uniek laminaatassortiment met variërende kleuren, houtsoorten en kwaliteiten. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat ieder een laminaatvloer kan vinden die bij hen past.

Opzoek naar een ruim assortiment trapbekleding?

Bent U op zoek naar een duurzame en onderhoudsvrije trapbekleding, dan is laminaat een goede keuze. Laminaat komt in vele stijlen en kleuren, zie hieronder een paar van de opties die Fouw Living aanbiedt. Voor meer opties nodigen wij U graag uit om een keer onze showroom te bezoeken of een verkoopadviseur aan huis te laten komen.

Ontdek de perfecte trapbekleding voor U in onze showroom

Plan hier Uw afspraak om bij ons in de showroom langs te komen.

Afspraak maken

Veelgestelde vragen over laminaat trapbekleding

Wat zijn de voordelen van laminaat overzettreden?

Laminaat overzettreden zijn onderhoudsvriendelijk, hebben antislip in de toplaag verwerkt en zijn mogelijk om te verkrijgen in vele kwaliteiten en dessins.
Bij alle variaties zijn stootborden in kleur mogelijk en bij bepaalde collecties kunt U een identieke vloer erbij kopen, tevens wangbekleding.
Dit is op het moment het meest verkochte product omdat de prijs-kwaliteitsverhouding zeer goed is bij Fouw Living, tevens een uitzonderlijk groot keuze hierin heeft, denk aan ruim 150 kleuren.

Zit er verschil in de kwaliteit?

Ja, er zit verschil ik kwaliteit en hardheden, dit is uitgedrukt in HPL, CPL en DLP. High Pressure Laminate is de hardste laminaatsoort die bestaat (nog harder dan de traditionele laminaat vloeren) en heeft een hele hoge slijtvastheidsgraad. Fouwliving werkt standaard met HPL maar heeft ook CPL en DLP in de collectie.

Is laminaat geschikt voor huisdieren?

Het HPL en CPL is zeker geschikt in combinatie met huisdieren, echter bij DLP is de toplaag wat minder sterk en is kans op krassen groter dan bij de andere materialen.
Echter kunnen alle materialen gekrast worden bij incorrect gebruik.

Kan het laminaat op een open trap geplaatst worden?

Een open trap kan zeker bekleed worden met laminaat overzettreden in de kwaliteit HPL en CPL; dit kan op verschillende manieren. Mogelijkheden zijn; op het loopgedeelte of geheel rondom.
Bij het DLP (Maestro) zijn de maatvoeringen beperkt en kunnen ze zeer beperkt ingezet worden.

Hoe kan ik mijn laminaat trap schoonmaken?

Dit kan met een plumeau / swiffer duster, droge microvezel doek, vochtig afdoen met een microvezel doek (met laminaatreiniger) en U kunt met het zachte mondstuk de trap stofzuigen.

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk