Laminaat

Traprenovatie

De voordelen van
Fouw Living

Een eigen productie / unieke producten
Grootste assortiment van Nederland
Grootste showroom van Nederland
Vrijblijvend deskundig advies
Plaatsen in één dag

Laminaat trapbekleding

Laminaat is één van de meest populaire en stijlvolle materialen voor trapbekleding. Het voordeel van laminaat is dat het veilig, duurzaam en bovendien makkelijk is qua schoonmaken en onderhouden. Deze factoren zorgen ervoor dat laminaat een zeer geliefd product is. Fouw Living heeft een groot en uniek laminaatassortiment met variërende kleuren, houtsoorten en kwaliteiten. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat ieder een laminaatvloer kan vinden die bij hen past.

Laat je trap renoveren met  laminaat

Laminaat is één van de meest populaire en stijlvolle materialen voor trapbekleding. Het voordeel van laminaat is dat het slijt-/kras- vast, duurzaam en bovendien onderhoudsvrij is! Als nadeel van laminaat werd vroeger genoemd dat het goedkoop zou ogen en makkelijk beschadigt zou raken, maar dat is niet van toepassing op de huidige laminaat overzettreden die van hoge kwaliteit zijn en onafscheidbaar van echt hout en steen zijn. Laminaat trapbekleding gaat minimaal 15 tot 30 jaar mee.

Laminaat is een populaire keuze bij onze klant. Daarom heeft Fouw Living een zeer groot en uniek laminaat assortiment met variërende kleuren, dessins en kwaliteiten zodat er altijd het perfecte laminaat voor jou bij zit.
Informatie aanvragen

Opzoek naar een ruim assortiment trapbekleding?

Informatie aanvragen

Ben je op zoek naar een duurzame en onderhoudsvrije trapbekleding, dan is laminaat een goede keuze. Laminaat komt in vele stijlen en kleuren, zie hieronder een paar van de opties die Fouw Living aanbiedt. Voor meer opties nodigen wij je graag uit om een keer onze showroom te bezoeken of een verkoopadviseur aan huis te laten komen.

Ontdek de perfecte trapbekleding voor jou in onze showroom

Plan hier je afspraak om bij ons in de showroom langs te komen.
Afspraak maken

Veelgestelde vragen over laminaat trapbekleding

Copyright © 2021 | Fouwliving.nl | All rights reserved | Ontwerp & realisatie door: Dunico websites & reclame
Afspraak maken
menuarrow-right