Eiken

Traprenovatie

De voordelen van
Fouw Living

Een eigen productie / unieke producten
Grootste assortiment van Nederland
Grootste showroom van Nederland
Vrijblijvend deskundig advies
Plaatsen in één dag

Eiken trapbekleding

Zowel in kantoor als in huis is de trap een centraal element wat verschillende ruimtes met elkaar verbindt. De trap is dus het hart van een ruimte en moet aansluiten met de rest van het interieur. Wanneer andere ruimtes zijn voorzien van eikenhouten producten (vloeren, keukenbladen, meubels, etc) is het fraai om ook voor een trapbekleding met hetzelfde materiaal te kiezen.

Eiken houten traprenovatie

Fouw Living werkt enkel met een hoogwaardig kwaliteit eiken lamel voor een langdurig en duurzaam product.

Eikenhout is een natuurproduct en is bijzonder omdat geen één plank hetzelfde is. Eikenhout heeft een zeer natuurlijke en luxe uitstraling waardoor het een unieke sfeer creëert.

Wanneer er al ruimtes zijn voorzien van eikenhouten producten (vloeren, keukenbladen, meubels, etc.) kun je gemakkelijk één geheel creëren door ook voor een trapbekleding met hetzelfde materiaal en kleurolie te kiezen! Wanneer je voor dit product kiest, kun je er zeker 40 jaar plezier van hebben. Daarnaast is er een behandeling mogelijk die het eikenhout zeer onderhoudsvriendelijk maakt.
Informatie aanvragen

Bekijk onze ruime aanbod aan eiken trapbekleding

Informatie aanvragen

Ben je op zoek naar een warm en authentiek interieur? Niets overtreft de natuurlijke charme van écht hout, zie hieronder een paar van de opties die Fouw Living aanbiedt. Voor meer opties nodigen wij jou graag uit om een keer onze showroom te bezoeken of een verkoopadviseur aan huis te laten komen.

Ontdek de perfecte trapbekleding voor jou in onze showroom

Plan hier je afspraak om bij ons in de showroom langs te komen.
Afspraak maken

Veelgestelde vragen over eiken trapbekleding 

Copyright © 2021 | Fouwliving.nl | All rights reserved | Ontwerp & realisatie door: Dunico websites & reclame
Afspraak maken
menuarrow-right