OP REIS OF UW TRAP OPKNAPPEN?

Traprenovatie

OP REIS OF UW TRAP OPKNAPPEN?

Wat vind U belangrijker in het leven? Het genieten van vakantie of een mooie duurzame trap? Alleen u kan beslissen of u op vakantie gaat of uw huis gaat opknappen!
Het is zo dat de meeste mensen het grootste gedeelte van het jaar in hun huis spenderen en maar ongeveer twee keer per jaar op vakantie gaan. Waarom gaat de vakantie dan toch vaak voor? En waarom wordt het renoveren van de trap als laatste gedaan?
Als u werkt is het noodzakelijk om uw rust te nemen. De meeste mensen kiezen ervoor om een reis te boeken om tot rust te komen. U geeft dan veel geld uit om 1 tot 5 weken op vakantie te gaan, echter kunt u voor dat geld ook veel in huis laten doen. Voor een week wintersportvakantie heeft u al bijna een complete trapbekleding, gaat u met een volledig gezin dan kunt u zelfs twee trappen laten renoveren.
Als u ’s avonds na werk thuiskomt, thuis werkt of bijvoorbeeld veel thuis bent door een pensioen, dan is het wenselijk dat het huis mooi en netjes is. Een rustige omgeving helpt namelijk ook om na een lange werkdag te ontspannen zodat u er de volgende dag weer fris tegen aan kunt gaan.
Het opknappen van de trap creëert naast een rustige omgeving ook een financieel voordeel op langer termijn. Het is op dit moment een feit dat mooi afgewerkte huizen gelijk verkopen en huizen die opgeknapt moeten worden minder snel. Het lenen van extra geld is niet altijd gemakkelijk en daarnaast hebben vele kopers niet het geld of de tijd om een huis verder op te knappen of te verbouwen. Met de lage rente verkopen huizen zo snel dat er momenteel een te kort aan aantrekkelijke huizen is. Wanneer u uw huis opknapt door te kiezen voor een traprenovatie in plaats van een vakantie wordt uw huis dus niet alleen aantrekkelijker voor uzelf maar ook voor mogelijke toekomstige kopers.
Denk daarom goed na over het opknappen van uw trap of een vakantie. Genieten is belangrijk, maar denk ook aan uw toekomst.
33

Gerelateerde berichten

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk

Showroom gesloten

I.v.m de lockdown heeft Fouw Living helaas de deuren van de showroom moeten sluiten, het is dus helaas niet meer mogelijk om op locatie te komen om alle mogelijkheden wat betreft de traprenovatie en vloerrenovatie te bekijken.

Echter is er nog wel de mogelijkheid voor een verkoopadviseur aan huis, de adviseur zal een kleine selectie van ons assortiment meenemen en kan al Uw vragen beantwoorden zodat Fouw Living U toch kunt helpen met het kiezen van een nieuwe vloer en/of trapbekleding. Om een afspraak te maken met onze verkoopadviseur, vragen wij U telefonisch contact op te nemen via 0787370121.

Ook is Fouw Living uiteraard zowel via de mail als telefonisch bereikbaar om al Uw vragen te beantwoorden, op de volgende momenten:

Dinsdag – Vrijdag:  9:00 t/m 16:00.

Om het wachten iets makkelijker te maken biedt Fouw Living iets in het vooruitzicht, namelijk een korting van 10% op aankopen hoger dan €1999,-. Deze korting zal geldig zijn nadat Fouw Living de showroom weer kan openen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Team Fouw Living