LIEFDE VOOR UW TRAP

Traprenovatie

LIEFDE VOOR UW TRAP

Valentijnsdag staat voor de deur, en wij zijn gek op trappen! Maar waarom is liefde voor uw trap belangrijk?
Uw trap in een nieuw jasje steken wordt altijd als laatste gedaan, het is vrijwel altijd te duur. Hoe komt het dat er veel geld uitgegeven wordt aan keukens, badkamers en meubels, maar niet aan de trap?  De trap gebruik u veel en is het eerste wat u ziet bij binnenkomst. Heeft u een trap in de woonkamer? Dan is het misschien wel uw grootste meubelstuk in huis. Daarnaast is het uiterst belangrijk dat de trap veilig is, om ongelukken te voorkomen.
Het materiaal (Laminaat, CPL, HPL, Hout, PVC, etc) dat voor de trapbekleding gebruikt wordt is duur om te produceren, maar u krijgt er kwaliteit voor terug. Er ontstaat een product dat lang mee gaat (20-40 jaar), goede garantievoorwaarden heeft, makkelijk in onderhoud is, makkelijk schoon te maken is en nog belangrijker het zorgt voor een mooie afwerking. Een afwerking die passend is bij uw interieur en vloer.
Trapbekleding is zeer specialistisch werk en er moet vrijwel altijd een vakman aan te pas komen, om ervoor te zorgen dat de trap mooi afgewerkt wordt.
Als u het zo bekijkt is trapbekleding met harde materialen helemaal niet duur; het is een duurzaam product welke lang meegaat. Nog belangrijker: het zorgt voor een heel mooi design in uw huis. Als u uzelf, uw partner of kind lief hebt, heb ook liefde voor uw trap en wacht niet langer om de trap opnieuw te laten bekleden.
33

Gerelateerde berichten

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk

Showroom gesloten

I.v.m de lockdown heeft Fouw Living helaas de deuren van de showroom moeten sluiten, het is dus helaas niet meer mogelijk om op locatie te komen om alle mogelijkheden wat betreft de traprenovatie en vloerrenovatie te bekijken.

Echter is er nog wel de mogelijkheid voor een verkoopadviseur aan huis, de adviseur zal een kleine selectie van ons assortiment meenemen en kan al Uw vragen beantwoorden zodat Fouw Living U toch kunt helpen met het kiezen van een nieuwe vloer en/of trapbekleding. Om een afspraak te maken met onze verkoopadviseur, vragen wij U telefonisch contact op te nemen via 0787370121.

Ook is Fouw Living uiteraard zowel via de mail als telefonisch bereikbaar om al Uw vragen te beantwoorden, op de volgende momenten:

Dinsdag – Vrijdag:  9:00 t/m 16:00.

Om het wachten iets makkelijker te maken biedt Fouw Living iets in het vooruitzicht, namelijk een korting van 10% op aankopen hoger dan €1999,-. Deze korting zal geldig zijn nadat Fouw Living de showroom weer kan openen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Team Fouw Living