FOUW LIVING IN 2021

Traprenovatie

FOUW LIVING IN 2021

Fouw Living wenst iedereen een gelukkig nieuw jaar vol ontwikkeling en positiviteit. Het nieuwe jaar biedt immers nieuwe kansen en ruimte voor groei, en dit is iets waar Fouw Living volledig achter staat. Want ook in 2021 streeft Fouw Living voor optimale service en kwaliteit. Wij leveren namelijk ook dit jaar weer hoge kwaliteit traprenovatie en vloeren.
Daarnaast blijft ons assortiment groeien en bieden wij vele materialen aan zowel in trapbekleding als vloerrenovatie, hierbij kunt U denken aan laminaat, eiken hout, PVC of vinyl. Ieder van deze materialen bieden wij aan in een talloos aantal kleuren, hierdoor zal U altijd een kleur kunnen vinden die perfect bij U en Uw woning past.
Toch kan het kiezen van de juiste trap of vloer soms lastig zijn door het aantal keuzes dat Fouw Living biedt. Want stel U bent opzoek naar een vloer, dan helpen onze adviseurs U graag met het kiezen van welk materiaal het beste bij U past. Kiest U voor een echte eiken houten vloer of juist voor een laminaat vloer met een hout look. Beide materialen hebben ieder andere voordelen zo heeft eiken een unieke uitstraling terwijl laminaat onderhoudsvriendelijker is. Beide hebben een hout look maar er bevindt zich een wereld van verschil tussen deze materialen. Met deze lastige keuzes helpt ons team U graag, zodat U de perfecte trap of vloer die bij U past kan vinden.
Fouw Living helpt U dus ook graag in 2021 bij het vinden van een vloer en/of trap die aan al Uw wensen voldoet zodat U nog vele jaren kunt genieten van een prachtige aanwinst in Uw woning!
33

Gerelateerde berichten

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk

Fouw Living heropent de showroom

Fouw Living heropent de deuren van de showroom op woensdag 3 maart.
Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het rivm, daarom ontvangen wij enkel klanten op afspraak. Voor het maken van een afspraak vragen wij U om een van de tijdblokken te reserveren. Ook verzoeken wij U om met maximaal twee personen langs te komen. Daarnaast zullen wij U na het maken van een afspraak een vragenformulier per mail toesturen ter voorbereiding.
Alvast bedankt en hopelijk zien wij U snel!