DE FEESTDAGEN EN FOUW LIVING

Traprenovatie

DE FEESTDAGEN EN FOUW LIVING

De feestdagen komen er weer aan, dit betekent gemoedelijkheid, gezelligheid en cadeautjes!
Toch is het ieder jaar weer lastig om een goed cadeau te verzinnen, nou heeft Fouw Living een cadeautip voor het gehele huishouden. Want wat is een beter cadeau dan een gehele nieuwe look voor een essentieel onderdeel van Uw huis! Kies voor een professionele renovatie van Uw trap. Hier zullen U en Uw huisgenoten iedere dag wat aan hebben.
Een nieuwe trapbekleding kiezen is als een cadeautje inpakken, er zijn vele kleuren, patronen en materialen om uit te kiezen! Iedere combinatie zorgt weer voor een unieke look die echt bij U past en waar U blij van wordt. Echter is deze keer het cadeautje de bekleding zelf! Daarnaast kunt U het zo uitgebreid maken als U zelf wilt; kiest U voor led-verlichting of juist niet, heeft U liever gekleurde of witte stootborden, of juist iets totaal anders. Kies wat bij U past en renoveer Uw trap als een persoonlijke cadeau waar iedereen kan van genieten.
Team Fouw Living wenst U prettige feestdagen toe!
33

Gerelateerde berichten

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk

Fouw Living volgt de RIVM-maatregelen en verzoekt daarom het volgende van U als klant:

Wanneer U onze showroom wilt komen bezoeken verzoeken wij U vriendelijk om hiervoor een afspraak in te plannen (via de site of telefonisch).

Daarnaast verzoeken wij U ook vriendelijk om met maximaal twee personen per gezin langs te komen en een mondkapje te dragen, hiermee beschermen wij elkaar.

Hartelijk bedankt voor Uw medewerking.

Team Fouw Living