DE FEESTDAGEN EN FOUW LIVING

Traprenovatie

DE FEESTDAGEN EN FOUW LIVING

De feestdagen komen er weer aan, dit betekent gemoedelijkheid, gezelligheid en cadeautjes!
Toch is het ieder jaar weer lastig om een goed cadeau te verzinnen, nou heeft Fouw Living een cadeautip voor het gehele huishouden. Want wat is een beter cadeau dan een gehele nieuwe look voor een essentieel onderdeel van Uw huis! Kies voor een professionele renovatie van Uw trap. Hier zullen U en Uw huisgenoten iedere dag wat aan hebben.
Een nieuwe trapbekleding kiezen is als een cadeautje inpakken, er zijn vele kleuren, patronen en materialen om uit te kiezen! Iedere combinatie zorgt weer voor een unieke look die echt bij U past en waar U blij van wordt. Echter is deze keer het cadeautje de bekleding zelf! Daarnaast kunt U het zo uitgebreid maken als U zelf wilt; kiest U voor led-verlichting of juist niet, heeft U liever gekleurde of witte stootborden, of juist iets totaal anders. Kies wat bij U past en renoveer Uw trap als een persoonlijke cadeau waar iedereen kan van genieten.
Team Fouw Living wenst U prettige feestdagen toe!
33

Gerelateerde berichten

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk

Showroom gesloten

I.v.m de lockdown heeft Fouw Living helaas de deuren van de showroom moeten sluiten, het is dus helaas niet meer mogelijk om op locatie te komen om alle mogelijkheden wat betreft de traprenovatie en vloerrenovatie te bekijken.

Echter is er nog wel de mogelijkheid voor een verkoopadviseur aan huis, de adviseur zal een kleine selectie van ons assortiment meenemen en kan al Uw vragen beantwoorden zodat Fouw Living U toch kunt helpen met het kiezen van een nieuwe vloer en/of trapbekleding. Om een afspraak te maken met onze verkoopadviseur, vragen wij U telefonisch contact op te nemen via 0787370121.

Ook is Fouw Living uiteraard zowel via de mail als telefonisch bereikbaar om al Uw vragen te beantwoorden, op de volgende momenten:

Dinsdag – Vrijdag:  9:00 t/m 16:00.

Om het wachten iets makkelijker te maken biedt Fouw Living iets in het vooruitzicht, namelijk een korting van 10% op aankopen hoger dan €1999,-. Deze korting zal geldig zijn nadat Fouw Living de showroom weer kan openen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Team Fouw Living