Bij Fouw Living kunt u terecht als u opzoek bent naar een PVC vloer?

Contact

Contact gegevens

Dinsdag tot Donderdag 12:00 t/m 16:00
Vrijdag en Zaterdag 10:00 t/m 16:00

Andere tijden op afspraak en verkoop adviseur aan huis is mogelijk.

Contact formulier

Recensies

Onze klanten geven ons een 9.8/10

Fam. Marwijk

Afgelopen maand hebben we onze twee trappen laten renoveren en laten voorzien van nieuwe trapleuningen en op de twee verdiepingen nieuw laminaat laten leggen. Vanaf de eerste kennismaking in de showroom tot en met de laatste werkdag was het een super ervaring. Geduldig en deskundig advies en echte vakmannen voor de uitvoering. We zijn super tevreden en kunnen iedereen Fouw Living aanraden!

B. Raghoenath

Dankzij De Fouw Living is onze trap de eye catcher bij binnenkomst waar we op hadden gehoopt. Deskundig bijgestaan bij de keuze van het materiaal voor de renovatie van onze open trappen. Vervolgens eerder dan verwacht en afgesproken de trap in 2 dagen in eiken hout gerenoveerd door 2 experts die vervolgens alles netjes afwerkten en ook alles weer schoon achterlieten. Grote klasse en een absolute aanrader voor ieder die zich beraadt op traprenovatie

J. Krinkels

Super bedankt voor alles. Wat is er een vakwerk afgeleverd. En na het zien van een kleine schade op een tree (na twee weken) waar ik niet zeker van ben hoe deze is ontstaan, is deze zonder kosten vervangen dit is Service met een hoofd letter. Daarom deze 5 sterren dik en dik verdiend.

Fam. Hasselmeijer

Goedenavond,
Laminaat of pvc nodig? Dan is Fouw Living te Zwijndrecht een aanrader. Telefonisch wordt je uiterst vriendelijk te woord te staan, met duidelijke uitleg qua voordelen en of nadelen.
Laminaat wordt uiterst vakkundig gelegd, heel secuur, zodanig dat je er heel blij van wordt. Overgebleven verpakking wordt door het personeel weer mee terug genomen.
Al met al is dit een adres waar U geen spijt van krijgt. De beoordeling kan van 0 t/m 5.
Voor ons krijgt Fouw Living overduidelijk een 5 ( het hoogst haalbare cijfer).
Tip: laminaat of pvc kopen: Ga naar Fouw Living, dan ben je van succes verzekerd.

Fam. Ijsselstijn

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde materialen en de zeer vakkundige verkoopsters en monteurs.
Onze nieuwe trap is echt geweldig mooi geworden…hartelijk bedankt.

  • Geen hak en breekwerk

  • Eigen productie

  • Keuze uit meer dan 1000 kleuren

  • Een grote showroom

  • Renovatie in één dag mogelijk